Hvad kan DU gøre for ofrene i Palæstina?

Katastrofen taler sit helt eget sprog, og man behøver hverken være det ene, andet eller tredje, for at se, at den uret der på daglig basis foregår i Palæstina er umenneskelig, terroriserende og imod ALT hvad menneskeheden kan se igennem fingrene med.

Der er mange måder at bliver klogere på konflikten, men hvis vi antager, at du allerede nu kender til den, så har vi lavet et par punkter med måder hvorpå du kan bidrage til sagen om Palæstina, som du kan følge, hvis det giver mening for dig.

Vi mener det meget klart: BEFRI PALÆSTINA!

Inden du læser videre, så kan du hos Mellemfolkeligt Samvirke sætte din underskrift, og sende et signal om at DU ønsker at vi som land, skal anerkende Palæstina som stat – dette gøres her: Anerkend Palæstina som stat!

Donationer:

Rigtig mange mennesker og organisation gør hver dag en forskel i Palæstina, og her kan du møde og bidrage til dem som VI kender:

Danish Muslim Aid – Engangsdonationer, flergangsdonationer og sponsor for forældreløse børn, er noget af det som DU kan bidrage med hos DM AID

Red Barnet – Siden 1953 har Red Barnet været til stede i Gazastriben og Vestbredden, hvor vi arbejder for at sikre børns rettigheder. Her beskytter vi børn mod vold og andre krænkelser og sikrer dem bedst mulig beskyttelse under og efter krige og katastrofer.

Andre steder, hvor man kan bidrage:

VIOMIS AID

Speak-Up/Awareness:

Råb op! både på og udenfor sociale medier, og gør det så det giver mening for dig. – men husk at ALT du gør, det gør en forskel, for palæstinenserne kan ikke råbe op på samme måde. For få dage siden tog krigsforbryderne nemlig også den høje medie bygning ned, for så bliver det jo sværere at rapportere fra området.

Men hvis du råber højt og længe, så er denne gang ikke bare “en af gangene” – så er denne gang, vores mulighed for at sige STOP, sammen!

Stil vores egen regering til ansvar! – du kan altid skrive en mail til stm@stm.dk, hvor du stiller dine kritiske spørgsmål til den passive tilgang til konflikten, som vi har lagt os fra land ved – jo flere der skriver, jo mere er man nød til at kigge på det.

Og Mette Frederiksen som for under 3 måneder var en smuttur forbi Netanyahu og snakke business, har heldigvis også et socialt medie, hvor hun pænt optræder med ham på billeder – det er vel også oplagt at stille sig kritisk her? – For hvordan havde Danmark reageret, hvis du for få måneder siden poserede ved siden af en terrorist? – Du kan iøvrigt finde det opslag her: www.instagram.com/p/CMAa6fEA5WK/

Gør en forskel med DIN underskrift:

Råb EU op med din underskrift for krigsforbryderne ser stort på menneskerettighederne, og EU må og skal tage ansvar.

SKRIV UNDER HER: EU skal reagere

Der er mange måder at gøre en forskel på, og synes du at vi mangler nogle af dem, så skriv til os! Kontakt Fatimas Hånd