Sådan bliver Fatimas Hånd efter 1. juli 2021

Kære frivillig

D. 27 juni afholder vi allersidste arrangement på Mændenes Hjem, hvorefter vi påbegynder en genopbygning af Fatimas Hånd

En stor del af vores frivilligstyrke er stoppet/stopper grundet vores stop med weekendarbejde også har Corona desværre også sat sine spor i engagementerne rundt omkring, og sidst men ikke mindst, så sker der et naturligt sommerstop grundet uddannelser og eksaminer.

Den nuværende plan er, at vi skal fokusere vores indsats på MUHABET og KFUM herberget – og det svarer til ca. 3 arrangementer hver måned. Tidspunktet er nogenlunde således: KFUM, 16.00 til 20.00 og Muhabet er 15.30 til 18.00 generelt.

Hertil kommer særlige projekter som vi er kendt for eks. Karmamarked, Juleevents o.a. som løbende bliver skabt. Vi starter som udgangspunkt med et særligt projekt til gavn for Palæstinenserne – nemlig vores “Et penselstrøg for Palæstina” den 4. juli på Rådhuspladsen, hvor vi både op til dagen og PÅ dagen, skal indsamle penge til at fattige og ramte familier stadig kan få mad.

Mere info kommer snarest omkring det – men det er allerede muligt at melde sig som frivillig via. NemTilmeld.dk – som frivillig på dagen er man med på Rådhuspladsen, hvor vi bare skal skabe god stemning og fortælle om vores arbejde.

Men tilbage til det som det handler om – Fatimas Hånd efter 1. juli.

Fremadrettet kommer vi KUN til at have en frivilliggruppe på ca. 15 personer pr. 1 juli, og derfor er vi ret klare omkring vores eneste krav: ALLE skal have minimum 1. vagt pr. måned, særligt nu hvor vi er få.

I samtalen med Anders har du talt om bl.a. ovenstående og forhåbentligt har du kunne nikket ja til det, for vi er nød til at bygge det her sted – SAMMEN

Vi lover dig fede oplevelser og et hold i ryggen, som står bag dig 100% og vi forventer – som altid – ærlighed og engagement samt din tid minimum 1. gang om måneden.

Kan du være med på den, så glæder vi os helt vildt til at bygge næste fase i Fatimas Hånd – med dig.

Det fremtidige lederteam ser således ud:

  • Helene, rekruttering
  • Asad, Koordinator
  • Mezhda, Ansvarlig på Muhabet
  • Anders, ansvarlig på KFUM

Vi aner ikke hvor vi havner om 3,4,5 og 12 måneder, men vi har som mål at de mennesker der fortsat vil være en del af Fatimas Hånd skal være med på den tur, og være involveret så meget som muligt.

Vi starter heldigvis med et socialt arrangement d. 11. juli på KFUM kl. 11.00 til ca. 14.00 her kan du møde de nye ansigter, de nuværende ansigter og vi skal have en sodavand sammen og lærer hinanden endnu bedre at kende, også er der selvfølgelig en sjov gruppeopgave, hvor vinderholdet kan se frem til en god gave.

Vi glæder os til den nye begyndelse med jer!

Kh

Helene, Asad, Mezhda og Anders.