Bliv Sponsor

 

Bliv sponsor i Fatimas Hånd

Ønsker du og din virksomhed at være med til at tage et socialt ansvar?

Som sponsor i Fatimas Hånd bidrager du til arbejdet med socialt udsatte i Danmark. Vi arbejder med socialt udsatte i yderkanten af samfundet under mottoet:

Kærlighed, mad og mennesker.

Fatimas Hånd har eksisteret siden maj 2013, og er udelukkende drevet af frivillige, som ugentlig laver arrangementer for samfundets udsatte bl.a. på Mændenes Hjem, Hørhuset og KFUM

Hvad kan du gøre for os?

Med over 120 arrangementer årligt, er vi en relativ stor bevægelse, som holder Fatimas Hånd igang
Vi er ikke drevet af økonomi, men af aktiv menneskehjælp som hænder og materielle donationer. Din virksomhed kan derfor sponsorere eksempelvis.

  • Mad
  • Søde sager
  • Personlig pleje
  • Soveposer, dyner, hovedpuder
  • Tøj

Altså alt lige fra soveposer til mad. Fælles for donationerne er at det går direkte til vores arbejde med socialt udsatte i Danmark.

Det kan også være at du har en anden ide til et produktsponsorat? – i så fald, lad os høre fra dig.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi tilbyder selvfølgelig en modydelse, hvor omfanget sættes efter produkternes værdi.

Udover det klassiske setup, hvor vi promoverer jeres virksomhed på vores platforme, vil vi også kunne stille foredragsholdere til rådighed, som I kan bruge til interne arrangementer omhandlende arbejdet i Fatimas Hånd og jeres betydning for det. Herudover vil vi kunne tilbyde at have jeres medarbejdere med ude i marken, således at I som virksomhed får en oplevelse af at være ude aktivt med hænderne, eks, som en del af et teambuilding arrangement.

Vil du være sponsor i Fatimas Hånd, så skriv til os her:

Bliv produktsponsor